Webbkarta

Nyheter

 • CUL utlyser doktorandanställningar

  [2016-02-09] Centrum för utbildningsvetenskap och lärarforsknings forskarskola, CUL, öppnar i samverkan med Humanistiska, IT, Konstnärliga, Naturvetenskapliga, Samhällsvetenskapliga samt Utbildningsvetenskapliga fakulteterna vid Göteborgs universitet upp för antagning till utbildning på forskarnivå.

 • Framgång för forskningsinfrastrukturförslag inom området visualisering

  [2016-02-04] Monica Billger, föreståndare för centrat Visual Arena Research i Göteborg, har samlat kollegor runt om i Sverige för att lyfta forskningsinfrastrukturbehoven inom området visualisering. Det gemensamma förslaget "InfraVis" från åtta olika universitet kom glädjande nog med i toppen när Vetenskapsrådet rankade de inkomna förslagen.

 • Pressmeddelande från Regeringskansliet: Göteborgs första dataspelsinkubator invigs på Lindholmen

  [2016-01-18] Onsdagen 20 januari deltar Aida Hadzialic, gymnasie- och kunskapslyftsminister, på invigningen av Göteborgs första dataspelsinkubator på Lindholmen. Syftet med inkubatorn är att lyfta unga entreprenörer inom dataspelsindustrin och få staden att slå in på den globala marknaden. [Pressmeddelande från Regeringskansliet]

 • Interaktionsdesignstudenter presenterar "Hack for Refugees" i TV4 Nyhetsmorgon

  [2015-12-07] Ett gäng entusiatiska programmerare har gått samman för att utveckla appar och annat för flyktingorganisationer. Två av studenterna kommer från masterprogrammet Interaction Design and Technologies. De kallar initiativet Hack for Refugees och presenterar sina idéer i TV4 Nyhetsmorgon.

 • Game studies colloquium

  [2015-12-04] Welcome to the game studies colloquium - a platform for project collaborations that aims to bring together academic competences.

Fler nyheter

Kalender

Fler händelser i kalendern

Kontaktinformation

Nätverket IT-universitetet

Nätverkets kansli, 412 96 Göteborg

Besöksadress:
Lindholmsplatsen 1

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vad är kakor?