Webbkarta

Nyheter

 • Bild- och interventionscentrum har invigts

  [2016-09-28] Nu har Bild- och interventionscentrum invigts - en av Västra Götalandsregionens största satsningar. Det nya huset på 21 000 kvadratmeter är inbyggt i Sahlgrenska Universitetssjukhusets huvudbyggnad i Göteborg.

 • "Det huvudsakliga eventet i Sverige inom arkitekturvisualisering"

  [2016-09-21] Architectural Visualization Day slog alla rekord då konferensen gick av stapeln i torsdags. Det var fullt hus på Visual Arena - med 90 besökare, sex nationella och internationella talare. Dagen innehöll ett späckat program med tips för skapande, fantastiska presentationer och produktion av nya verk i realtid.

 • Aarne Ranta ger ett GoogleTechTalk om "Grammatical Framework"

  [2016-09-21] Professor Aarne Ranta, Göteborgs universitet, ger ett GoogleTechTalk om Grammatical Framework - ett system som tagits fram för att åstadkomma grammatiskt korrekta automatiska översättningar.

 • Välkommen till NordiCHI´16!

  [2016-09-20] Konferensen NordiCHI är det främsta nordiska forumet för forskning inom området människa-datorinteraktion. NordiCHI är en mötesplats för ett brett spektrum av forskare från akademi och industri, designers, praktiker, lärare och andra intresserade. År 2016 arrangeras NordiCHI i Göteborg av institutionen för tillämpad informationsteknologi. Sista anmälningsdag är 22 oktober.

 • Forskarintervju: Tätt samarbete med industrin vid visualisering av mjukvarukvalitet

  [2016-09-13] Miroslaw Starons forskningsområde handlar om olika metoder för att kvantifiera, visualisera och bedöma kvaliteten vid mjukvaruutveckling.

Fler nyheter

Kontaktinformation

Nätverket IT-universitetet

Nätverkets kansli, 412 96 Göteborg

Besöksadress:
Lindholmsplatsen 1

Sidansvarig: Catharina Jerkbrant|Sidan uppdaterades: 2015-11-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vad är kakor?