Webbkarta

Nyheter

 • "Det huvudsakliga eventet i Sverige inom arkitekturvisualisering"

  [2016-09-21] Architectural Visualization Day slog alla rekord då konferensen gick av stapeln i torsdags. Det var fullt hus på Visual Arena - med 90 besökare, sex nationella och internationella talare. Dagen innehöll ett späckat program med tips för skapande, fantastiska presentationer och produktion av nya verk i realtid.

 • Aarne Ranta ger ett GoogleTechTalk om "Grammatical Framework"

  [2016-09-21] Professor Aarne Ranta, Göteborgs universitet, ger ett GoogleTechTalk om Grammatical Framework - ett system som tagits fram för att åstadkomma grammatiskt korrekta automatiska översättningar.

 • Välkommen till NordiCHI´16!

  [2016-09-20] Konferensen NordiCHI är det främsta nordiska forumet för forskning inom området människa-datorinteraktion. NordiCHI är en mötesplats för ett brett spektrum av forskare från akademi och industri, designers, praktiker, lärare och andra intresserade. År 2016 arrangeras NordiCHI i Göteborg av institutionen för tillämpad informationsteknologi. Sista anmälningsdag är 22 oktober.

 • Forskarintervju: Tätt samarbete med industrin vid visualisering av mjukvarukvalitet

  [2016-09-13] Miroslaw Starons forskningsområde handlar om olika metoder för att kvantifiera, visualisera och bedöma kvaliteten vid mjukvaruutveckling.

 • Sveriges största forskningsprogram utlyser fyra professurer

  [2016-08-30] WASP erbjuder nu fyra starkt finansierade professurer vid Chalmers, Linköpings universitet, Lunds universitet, och Kungliga Tekniska Högskolan. Utlysningarna är inte kopplade till specifika ämnen vilket innebär att ansökningar från alla WASP-relaterade forskningsområden är välkomna. Positionerna inkluderar finansiering för post-doc och doktorand samt tillgång till välfinansierade, planerade forskningsarenor inom forskning på autonoma system.

Fler nyheter

Kontaktinformation

Nätverket IT-universitetet

Nätverkets kansli, 412 96 Göteborg

Besöksadress:
Lindholmsplatsen 1

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vad är kakor?